När du letar kakel i Göteborg

Är det dags för dig att göra om ditt badrum eller kök, men du känner att du saknar inspiration? Du vill kanske inte att ditt nyrenoverade badrum ska se ut som alla andras nyrenoverade badrum samtidigt som du vill att det ska vara snyggt, enkelt och bekvämt. När det kommer till en badrumsrenovering finns det otroligt mycket som man behöver tänka på och det är lätt hänt att man tappar bort den ursprungliga idén för bygget under vägens gång. Helt plötsligt är du inne på någonting helt annat och det kostar mycket mer än vad du hade tänkt dig från början. Så behöver det inte vara och inspiration kan du hämta i mängder från Hero Kakel utan att det behöver bli dyrt. Kontakta dem när det handlar om kakel i Göteborg och du kan alltid komma in direkt på plats i butiken för att ta del av sortimentet.

De har prisvärt kakel som passar till alla typer av badrum, samtidigt som sortimentet är noga utvalt. Hos dem hittar du kakel, klinker och granitkeramik. Deras laget är 50 000 kvadratmeter stort och de kan även erbjuda dig direktleverans om du skulle hitta ditt kakel i deras butik eller på deras hemsida. Då levererar de hem till dig så att du kan påbörja renoveringen av ditt badrum samma dag, eller slutföra den om ni har hållit på ett tag.

Det material som Hero Kakel erbjuder är miljögodkänt av Byggvarubedömningen och SundaHus. Därför vet du att det inte finns några miljöfarliga gifter i det som ni sätter upp på väggarna eller golven i ert hem. Detta är en trygghet och en av anledningarna till att ni ska vända er till Hero Kakel. Om du är osäker och inte har en aning alls om vad ni ska använda för kakel rekommenderar vi ett besök till Hero Kakels butik.